Κινηματογραφική Λέσχη

Πολιτιστικές Δράσεις

IMMF 2021:«Μικρός» Κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση και στην Ξάνθη 1η μέρα

Σπουδαστικό προβολή σπουδαστικών ταινιών Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 21.15 στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης  Φ.Ε.Ξ. [Αντίκα 7 ]     

Διαγωνιστικό Μέρος

Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 18.30  στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης  Φ.Ε.Ξ. [Αντίκα 7 ]     

Γενική Είσοδος: 8€

Διεθνές μέρος  

Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 20.15  στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης  Φ.Ε.Ξ. [Αντίκα 7 ]     

Για ενδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει με ασφάλεια στις αίθουσες και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος και στο Παρίσι προσφέροντας τους τη γνωστή του ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το“ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του,θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για πρώτη φορά την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Microμ σπουδαστικό διαγωνιστικό και  φυσικά τις Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο καθιερωμένο διεθνές μέρος του φεστιβάλ.

Τα Βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι συνολικής αξίας άνω των 4.000 και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες  παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχτούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού. 

INFO    Πρόγραμμα Φεστιβάλ

  • Σπουδαστικό: Ξάνθη       8/10  Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ. Αντίκα 7       

Φέτος, για πρώτη φορά το Micro μ θέλοντας να δώσει ώθηση στους νέους κινηματογραφιστές θα φιλοξενήσει μια ενότητα προβολής σπουδαστικών ταινιών που θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού σε ορισμένες από τις πόλεις του φετινού  δικτύου. Το βραβείο για την αγαπημένη σπουδαστική ταινία θα εστιάζει στην διευκόλυνση της δημιουργικής πορείας των συντελεστών της.

  • Διαγωνιστικό Μέρος :  9/10 – 18:30 (Ώρα Ελλάδος)  Ξάνθη Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ.                            Αντίκα 7, Ξάνθη   . Γενική Είσοδος: 8€
  • Διεθνές μέρος :  Ξάνθη   Λαογραφικό Μουσείο Φ.Ε.Ξ. 10/10      Αντίκα 7       

* Για την ώρα έναρξης και τις τιμές των εισιτηρίων ενημερωθείτε από το site του Micro μ ή τηλεφωνικά από τα ταμεία των χώρων.

Τα υγειονομικά  πρωτόκολλα που θα τηρηθούν σε κάθε αίθουσα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα  του φεστιβάλ  την Δευτέρα 4/10    Για την διαδικτυακή παρακολούθηση του Micro μ πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα  του φεστιβάλ από 1/10

Αγορά Εισιτήριων : viva.gr

Πληροφορίες:

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΈΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ /πολιτιστικό δίκτυο Ξάνθης

Αντίκα 7, 67132 Ξάνθη  Τηλ.: 25410 25421 – 6937120986

fexanthis@gmail.com   fexorg@otenet.gr  www.fex.org.gr  https://www.facebook.com/FEXANTHI