Ζεύξη : Απελευθέρωση Νου και Σώματος

Λίγα Λόγια για το Εργαστήριο

Το εργαστήριο αυτό είναι μια πρόσκληση σε όλους εσάς που ζώντας στην εποχή του 2020, με όλες τις δυσκολίες, προκλήσεις κι αδιέξοδα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να Απελευθερωθείτε Νοητικά και Σωματικά.

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να μοιραστεί Μεθόδους με τις οποίες μπορεί ο Άνθρωπος να Απελευθερωθεί, δίνοντας ταυτόχρονα μια Πνοή Ζωής στην Κοινωνία μας.

Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στο Εργαστήριο είναι:

  1. To Σώμα μας: Θα εκπαιδεύσουμε το Σώμα μας μέσω Ειδικών Στάσεων για την επαναφορά της Ορθοσωμίας και της Φυσικότητάς του.
  2. Η Αναπνοή μας: Θα εκπαιδεύσουμε – Ενθυμηθούμε την Φυσική Αναπνοή και τις Απεριόριστες Δυνατότητες που ανοίγουν Αναπνέοντας Φυσικά.
  3. Ο Νους μας: Θα Εκπαιδεύσουμε και Διερευνήσουμε την Φύση του Νου μας μέσω:
    Α) Θεωρίας Β) Στοχασμού Γ) Διαλογισμού 

Υπεύθυνοι Εργαστηρίου

Νικόλαος Γεκτίδης, 

τηλ.επικοινωνίας : 6948307905

e-mail: ngalpha878@hotmail.com

Πρόγραμμα

Ημέρα/ώρα

Μάθημα

Περιεχόμενο

Δευτέρα 20.00-21.00

Θεωρία- Κατανόηση

Εξηγούνται τα θεμέλια και οι βασικές αρχές της Ζεύξης , πάνω στις οποίες ασκούμαστε μέσα στην εβδομάδα και μοιραζόμαστε ερωτήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή ζωή αλλά και στην άσκηση μας.

 

Τρίτη 18.30- 19.30

Θεραπεία- Ελεύθερη Έκφραση – Χορός- Παιχνίδι

Σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να απελευθερώσει σωματικά – ψυχολογικά – νοητικά μπλοκαρίσματα που είναι πιθανόν να αντιμετωπίζουμε ζώντας σε μια δύσκολη εποχή. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται γενικά είναι : Κίνηση – Μασάζ – Χορός Ελεύθερη Έκφραση – Παιχνίδι – Συνειδητή Επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας και Διαλογισμός.

 

Τετάρτη 20.30-21.30

Προπαρασκευαστικές Ασκήσεις για Υγεία και Ευεξία

Στο μάθημα αυτό ασκούμαστε στις προπαρασκευαστικές ασκήσεις οι οποίες είναι το θεμέλιο της υγείας για το μυοσκελετικό και αδενικό μας σύστημα.

 

Πέμπτη 18.15-20.15

Χάθα  

Στο μάθημα αυτό ασκούμαστε στην Παραδοσιακή Χάθα Γιόγκα χρησιμοποιώντας το σώμα , την αναπνοή και τον νου μας, με σκοπό την επίτευξη ψυχοσωματικής εναρμόνισης.

 

Παρασκευή 20.00-20.30

Αναπνοή

Στο μάθημα αυτό ασκούμαστε στην φυσική διαφραγματική αναπνοή, η οποία είναι ένα από τα θεμέλια της ψυχοσωματικής μας υγείας.

 

Παρασκευή 20.30-21.00

Διαλογισμός

Στο μάθημα αυτό ασκούμαστε στον Διαλογισμό με σκοπό : Α) Την γαλήνευση του νου μας η οποία μας οδηγεί σταδιακά στην Β) Διερεύνηση της Φύσης του Νου μας.

 

Κόστος Συμμετοχής

Επικοινωνία

Γραμματεία Φ.Ε.Ξ. / τηλ. 25410 25421

Ανακοινώσεις Εργαστηρίου

Δεν βρέθηκαν ανακοινώσεις
Γίνε Μέλος
Εγγραφή
γίνετε μέλος της ΦΕΞ και κερδίστε εκπτώσεις σε όλες τις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια και άλλα μοναδικά προνόμια!
Στήριξε το Μουσείο
Κάντε την δωρεά σας
υποστηρίξτε με την προσφορά σας, τη λειτουργία και τις δράσεις του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης