Της Μουσικής τα Νήματα
Θέατρο Μαριονέτας “ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ”
Η ΦΕΞ σας προσκαλεί σε μια απρόβλεπτη παράσταση μαριονέτας με μουσικές από όλο τον κόσμο!
Το Σάββατο 5 Απριλίου στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ στις 17:30

Μια κωμική παράσταση χωρίς λόγια αποτελούμενη από ξεχωριστά σκετς με 11 μαριονέτες σε ρόλους μουσικών και δύο κουκλοπαίκτες που συμμετέχουν από την μια πλευρά σε μια παράσταση κουκλοθεάτρου και από την άλλη σε μια παράσταση μιμικής με πρωταγωνιστές τους ίδιους
Ένας λαϊκός κρουστός με μια ανατολίτισσα χορεύτρια belli dance , ένας ακορντεονίστας με μια τσιγγάνα τραγουδίστρια, ένας παραδοσιακός ουτίστας με 3 κλασσικούς βιολιστές , ένας κιθαρίστας με ένα ντράμερ του Rock συγκροτήματος << The Strings >> , ένας μικρός βιολιστής και ένας τραγουδιστής της country είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης.
Mια παράσταση θεάτρου μαριονέτας και μιμικής όπου οι χορογραφίες , το χιούμορ, οι ανατροπές και ο ρυθμός είναι στοιχεία που συντελούν στο ότι παρακολουθείται εξίσου ευχάριστα απ’όλες τις ηλικίες.
Έχει ταξιδέψει σε 40 διεθνή φεστιβάλ σε 16 χώρες στην Ευρώπη,Ν.Αφρική και Ασία.
Έχει παρουσιαστεί σε εκδηλώσεις δήμων ανά την Ελλάδα, σε σχολεία,θέατρα bar και μουσικές σκηνές .
Οι μαριονέτες, κατασκευασμένες από ξύλο και χαρτοπολτό, κινούνται με πολύπλοκους μηχανισμούς, όπου ο χειρισμός απαιτεί συγχρονισμό και ακρίβεια, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια στην κίνηση τους και παίζονται σε μαύρο φόντο.
puppetryanimation.blogspot.gr
*Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά θα έχουν την ευκαρία να συνομιλήσουν με τους ηθοποιούς και να μάθουν τα μυστικά για την κατασκευή της μαριονέτας.